Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - ITALIA - Bibione Inapoi
Descriere

 

Bibione beneficiază de un climat special favorabil ce face posibilă baia din luna mai până în luna septembrie. Plaja, resursa primara in Bibione, e o imensa întindere de nisip fin si auriu , faimoasa pentru lăţimea ei (aprox. 300 m). Echipamentul de plajă incluzând umbrele de plajă, şezlonguri şi paturi de plajă a fost complet renovat. Fâşia de coastă nisipoasă care este una dintre cele mai lungi din Italia (lungimea întregii coaste este de cca. 10 km) reprezintă împreună cu văile, laguna şi pădurile de pin o sursă rară şi preţioasă. Loc ideal pentru cei care doresc o vacanţă liniştită în contact cu un mediu natural unic fără să

renunţe totuşi la serviciile unui oraş modern. Complexe rezidenţiale noi, magazine, facilităţi pentru practicarea sportului şi multe locuri pentru distracţie şi spectacole. Mai mult de atât, Bibione este şi un important şi bine echipat centru termal denumit "Bibione Thermae". Iubitorii de sport au la dispoziţie: terenuri de tenis, piscine, golf, minigolf, jocuri  pe plajă, închiriere bărci, pescuit sportiv, volei pe plajă, windsurf, navigaţie cu velă, patinaj pe patine cu rotile, canoe, parapantă, ca sa nu mai vorbim de echitaţie şi de tururile de mountain-bike, care vă vor da posibilitatea să gustaţi şi să apreciaţi plaja vastă de 8 km, pădurile de pini şi văile din Bibione. La Bibione nu te plictiseşti niciodată. Discoteci, american-bar, luna parc, berării, manifestări folclorice fac din Bibione un adevărat oraş al distracţiei.

Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA