Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
America de Nord - CANADA Inapoi
Descriere

Putine tari din lume ofera atat de multe posibilitati precum Canada. Fie ca sunteti pasionati de schi, navigatie, muzee sau sunteti gurmanzi, Canada are de toate. Vestul Canadei este renumit pentru peisajul magnific, estul combina aroma si farmecul europei cu exuberanta New York-ului, nordul este renumit pentru viata salbatica si, oriunde veti merge, veti fi surprinsi de multimea de lucruri noi pe care le veti descoperi. Totusi Canada are si partea sa de istorie de prost gust. Urme a pana la 12 grupari distincte de Inuiti (Eschimosi – poporul indigen al Canadei) au fost descoperite in regiunile din nordul indepartat al Canadei. Inuitii afirma ca terenurile lor traditionale le-au fost luate cu forta sau prin inselatorie de catre guvern, asemeni aborigenilor din Australia. In timpuri moderne, cultura canadiana a fost in mare parte influentata de cea americana, datorita proximitatii si migratiei de oameni, idei si capital. Totusi cultura Canadei a dezvoltat caracteristici unice, mai ales in ultimii ani.

In pofida dimensiunilor enorme ale Canadei, tara este slab populata. Cei mai multi oameni sunt adunati in jurul centrelor urbane si daca va aventurati in zonele rurale va veti trezi singuri in salbaticie. Pentru cei care vor sa se aventureze in natura, cea mai buna perioada pentru a vizita Canada este vara, insa pentru cei care vor sa vada tot ce are de oferit Canada, orice perioada este buna. In Canada se afla una dintre minunile naturii – Cascada Niagara. Adesea turistii opteaza pentru Ontarion de sud – Toronto, Cascada Niagara si regiunea viticola Niagara. Putini stiu ca la jumatatea distantei dintre Toronto si Cascada Niagara se afla „Orasul Cascadelor” – Hamilton. Aici se afla 97 de caderi de apa si cascade. La multe dintre aceste cascade se poate ajunge pe traseul Bruce Trail, prin Hamilton.
 

Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA