Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - SPANIA - Costa Brava Inapoi
Descriere

Costa Brava este o regiune de coasta, in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona. Se intinde pe 200 km de-a lungul litoralului si cuprinde o multime de orasele si comune.

Calatorul va ramane fascinat de peisaje, mai ales datorita felului dramatic in care functioneaza impreuna muntele cu marea. Costa Brava se intinde spre nord pana la frontiera cu Franta, iar cele mai cunoscute statiuni sunt: Santa Susana, Lloret del Mar, Malgrat de Mar si Tossa de Mar.

Costa Brava a ramas printre destinatiile preferate ale calatorilor pentru peisajele sale superbe, pentru renumele Barcelonei si nu in ultimul rand gratie climei

 

sale deosebit de placute, chiar si in anotimpurile mai reci. Calitatea apei si temperaturile perfecte de care se bucura regiunea catalana pe toata perioada anului, atrag mereu un numar mare de turisti.

Varietatea ofertei de cazare este un alt punct forte al statiunii, la fel ca si varietatea centrelor de distractie si recreere. In plus, datorita tarmului stancos s-au format golfuri destul de adanci care sunt propice scufundarilor.

Te vei putea plimba in voie pe stradutele inguste si pitoresti ale oraselor de aici si vei avea ocazia la tot pasul sa admiri frumoasele cladiri cu arhitectura specifica zonei.

Tavernele care se afla practic la orice colt de strada, dar care parca sunt si mai frecvente pe tarmul marii, te vor ademeni sa gusti o sangria, una dintre bauturile traditionale spaniole.

Citeşte mai mult
Plecare:
Tip de masa:
Confort:
Tip hotel:
Sortare dupa:
Pret:
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA