Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Marea Caraibilor - JAMAICA Inapoi
Descriere

Veti petrece zile relaxante pe exotica insula din Caraibe. Veti avea ocazia sa va bucurati de plajele incantatoare, sa explorati recifele de corali fie prin snorkeling sau diving, sa inchirez o masina si sa explorezi atractiile naturale ale insulei sau sa faci o croaziera in apele turcoaz.
Va recomandam o incursiune in partea de nord-est a Jamaicai, zona din jurul localitatii Port Antonio, cunoscuta pentru frumusea peisajului. Frenchman Cove, Plaja San San, Laguna Albastra, sunt doar cateva dintre privelistile impresionante pe care le puteti admira pe insula. Nu ratati o vizita in Kingston - capitala Jamaicai, pentru a simti pulsul vibrant al orasului, viata de noapte, dar si pentru a vizita Muzeul Bob Marley si alte obiective culturale. Si bineinteles bucura-va de viata de noapte extrem de activa.

Kingston - capitala Insulei Jamaica este un oras port situat in zona de sud-est a insulei. Kingston a fost fondat in 1692, dupa ce un cutremur a distrus mai vechiul oras Port Royal. Beneficiind de avantajele unui port natural, Kingston inca din perioada coloniala a fost unul dintre porturile de referinta din Caraibe. Principal centru economic, financiar, industrial si cultural al insulei, Kingston adaposteste si Universitatea Indiilor de Vest, Muzeul Bob Marley si Muzeul Armatei. Reprezentativ pentru mozaicul cultural si religios al insulei, orasul adaposteste cateva biserici ale cultelor romano-catolic, anglican, adventist, penticostal, baptist dar si o sinagoga, un templu budist si o moschee.


 

Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA