Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - GRECIA - Kos Inapoi
Descriere

Insula Kos, insula lui Hipocrate (părintele medicinei), a fost binecuvântata cu un climat cald, peisaje magnifice, plaje încantatoare și însorite, câmpii fertile, dar și cu localnici foarte ospitalieri și o mulţime de situri arheologice.

Insula Kos face parte din grupul de Insule Dodecanese, fiind localizată chiar în inima acestui complex de insule, înconjurată de Marea Egee, între insulele Kalymnos (în nord) și Nissyros (în sud). Se intinde pe o suprafaţa de 290 km patraţi și are, 112 km de coastă și aprox 27.000 locuitori. Este a treia insulă ca marime după Rodos și Karpatos și a doua insula după Rodos care atrage cei mai mulţi turiști (aprox 100.000),

 

majoritatea fiind englezi, dar și germani, olandezi, ruși, polonezi. Farmecul specific al insulei, satele ei pitorești și plajele însorite încânta vizitatorul.
Peisajul natural este de o frumuseţe covârșitoare, siturile și monumentele antice, arhitectura specifică din Kos atrag un numar mare de vizitatori în fiecare vara, depașind de 2 sau 3 ori numărul locuitorilor. Această fermecatoare insulă a Greciei încânta privirea vizitatorilor cu forme de relief diverse - mare si munte - oferind o combinaţie unica de vechi și modern, locașuri de cult în stil ortodox, obiceiuri și tradiţii, precum și deliciile bucătăriei grecești.

 

Plajele de pe insula Kos:
Lambi este situată lângă orașul Kos, și se întinde pe o lungime de mai mult de 1 km. Plaja este foarte populară printre turiști, în special datorită apropierii de oraș și accesul la facilităţile acestuia.
Plaja Psalidi este situată foarte aproape de orașul Kos, la 3,5 km, pe drumul ce duce la Agios Focas și Therme.
Este o plajă cu nisip și pietricele, amenajată cu umbrele și șezlonguri, cu taverne și cu facilităţi pentru practicarea sporturilor acvatice.
Marmari este situată in partea de nord a insulei, la 15 km vest faţă de orașul Kos. Este o plajă lungă cu nisip, foarte populară printre turiști datorită frumuseţii sale.
Mastichari este situată în satul cu acelașii nume, la o distanţă de 22 km de capitală. Este o plajă exotică, cu nisip alb și apă turcoaz. Există și un port micuţ, de unde se organizează excursii către insula Kalymnos.
Tigaki se află lângă centrul comercial din Kos, la o distanţă de 10 km. Este o plajă foarte cosmopolită și foarte bine organizată. Este locul ideal pentru a practica "wind surfing" și se întinde pe o distanţă de 10 km lungime.
Agios Fokas este una dintre plajele cele mai pitorești din Kos, deoarece combină într-un mod unic nisipul cu pietrele. Se află la o distanţă de 6 km, la sud de capitală.

Thermes este localizată la vest de capitală, la o distanţă de 8 km. Este populară pentru izvoarele termale, ideale pentru curele in reumatism si artrită.

Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA