Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Havana
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Oceanul Indian - MADAGASCAR Inapoi
Descriere

Madagascar este a patra insula ca marime din lume si adaposteste peste 250.000 de specii de animale, dintre care 70% sunt unice pe glob. Insula este faimoasa in toata lumea datorita lemurienilor, cu cele 102 de specii, care variaza de la obisnuit pana la bizar. Lemurienii sunt specifici acestei insule, insa nu sunt singurii - cameleoni pitici, broaste, sobolani saritori uriasi si arici de Madagascar sunt doar cateva dintre cele mai ciudate animale care locuiesc pe insula. Datorita izolarii de continentul african in urma cu 165 milioane de ani, pe insula s-au dezvoltat si plante cu forme remarcabile, precum baoabul, copacul national.

Cum poti ajunge in Madagascar?

Conexiunele cele mai  bune către Madagascar, Antananarivo sunt  cu companiile Turkish Airlines,  Air France, KLM din Budapesta, Bucuresti sau Cluj-Napoca

Plajele din Madagascar

Cu Canalul Mozambic pe de o parte și Oceanul Indian pe de altă parte, Madagascar are mai mult de 5000 de kilometri de coastă și diverse insule liniștite.

NOSY BE cunoscută sub numele de Insula Parfumată, de la mirosul îmbietor al florii ylang-ylang.NOSY KOMBA, face parte din arhipelagul Nosy be si este perfectă pentru călătorii în luna de miere.MADIROKELY sau ANJAJAVY - tot din zona de nord-vest, cu plaje frumoase,mai salbatice. Plaje rustice, salbatice in cadrul rezervatiilor naturale puteti gasi in partea de sud-vest, cum ar fi Plaja insulei Sainte Marie , cu cazare in hotelul de tip boutique,Princesse Bora, unde puteti observa si balene cu cocoasa intre iulie-septembrie.

Bine de stiut

Vaccin: nu aveti nevoie de vaccin, doar daca veniti dintr-o tara cu risc. Exista insa riscul malariei in Madagascar,de recomandat sa aveti medicament impotriva malariei, produs antitantari si lotiune

Moneda locala: Ariary (AR) sunt acum banii locali folosiți aici în Madagascar.Vă recomandăm să schimbați aproximativ 150 - 200 € sau 200 - 250 USD în moneda locală la sosire; atunci ar trebui să aveți suficienți bani locali pentru o săptămână sau mai mult. Cursul de schimb la aeroportul din Antananarivo este de obicei mai bun decât cel de la băncile din centrul orașului.

Electricitate: Majoritatea 127 / 220V 

Diferenta de fus orar: vestea buna e ca nu exista.

Limba: Malagasy este limba maternă, Fosta colonie franceză, Madagascar își păstrează încă o mare parte din patrimoniul său francez. Franceza este limba oficială a națiunii.

Imbracaminte: haine ușoare din bumbac sunt necesare pe tot parcursul anului în vestul Madagascarului și în sezonul cald. Dar trebuie să aduceți întotdeauna haine de ploaie atunci când vizitați estul umed al Madagascarului și pădurile sale tropicale.

Citeşte mai mult
Transport:
Tip de masa:
Confort:
Tip hotel:
Sortare dupa:
Pret:
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA MADAGASCAR SEYCHELLES MAURITIUS
TUNISIA MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM