Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
City Break - City Break individual - MADRID Inapoi
Descriere

Capitala Spaniei, situata in inima peninsulei iberice si chiar in centrul Campiei Castiliene la o altitudine de 650 de metri deasupra nivelului marii are o populatie de aproximativ trei milioane de locuitori. Un oras cosmopolit, un centru de afaceri, sediu general al administratiei publice spaniole, al guvernului, al parlamentului Spaniei si resedinta a Familiei Regale Spaniole, Madrid are un rol important si in alte sectoare cum ar fi cel bancar sau industrial. Madrid este totusi si o destinatie turistice importanta si care merita vizitata. Madridul este caracterizat de o viata culturala si artistica intensa dar si de o viata de noapte plina de evenimente.

 

Madrid, Spania

Marea metropola ce se numeste astazi Madrid isi are originile inca de pe vremea emirului arab Mohamed I (852-886), care a ordonat construirea unei fortarete pe malul stang al raului Manzanares. Ulterior ar devenit un subiect de disputa intre arabi si crestini pana cand a fost cucerit de la Alonso al VI-lea in secolul al XI-lea. La sfarsitul secolului al XVII-lea a fost construit un zid defensiv pentru a proteja orasul si drumururile spre Segovia, Toledo si Valencia. In secolul al XVIII-lea, sub domnia Regelui Carlos al III-lea au fost proiectate marele artere ale orasului, cum ar fi Paseo del Prado si Paseo las Acacias.

In Madrid au loc tot felul de festivaluri si manifestari de-a lungul anului. Un Carnaval are loc in Madrid cu parade si festivitati fastuoase. De asemenea in Madrid au loc serbarile numite “Fiestas del 2 de Mayo”, un festival al comunitatii din Madrid. Serbarile includ concerte, manifestatii in aer liber si lupte cu tauri. Data de 15 mai marcheaza inceputul festivitatilor ce dureaza o luna de zile si sunt tinute in onoarea patronului orasului. Aceste manifestari sunt cunoscute sub numele de “Fiestas de San Isidro”.

Oferta de hoteluri in Madrid este evident extrem de variata. Daca doriti insa sa va petreceti o vacanta in capitala Spaniei este in mod cert recomandatat sa va faceti rezervari dinainte de a ajunge. Obiectivele turistice din Madrid, manifestarile sportive si viata economica agitata fac din acest oras unul destul de aglomerat de turisti din toate colturile lumii, de accea este bine sa faceti rezervari in prealabil, pentru a evita o eventuala neplac

Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA