Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - GERMANIA - München Inapoi
Descriere

Munchen este capitala landului Bayern cu o populatie de 1.3 mil loc, care este si cel mai mare land din tara.Al treilea oras ca marime din Germania Munchen este denumit si Roma-Germaniei datorita multitudinii arhitecturale si si vastei istorii ( orasul are peste 50 de musee).
Cateva muzee interesante ar fi : Gliptoteka cu o colectie de arta greaca si romana,Pinoteca cu cea mai bogata colectie de picturi din Germania,Muzeul Armatei,Muzeul stiitelor naturale si tehnice,Colectia Numismatica,Muzeul national Etnografic.Exista si musee de jucarii.vanatoare,pescuit, musee de instrumente muzicale si de moda.

Biserica femeilor construita in stil gotic.Turnurile au peste 99 m si este cea mai importanta biserica din München.In Momentul constructiei oferea tuturor locuitorilor orasului un loc (dar pe vremea aceea traiau doar 13 000 in oras).Intre timp sau mai introdus banci pentru inca 4000 de persoane.

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA