Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - GRECIA - Mykonos Inapoi
Descriere

Insula Mykonos face este parte din grupul de insule Ciclade din Marea Egee si alaturi de Santorini si Creta, este printre cele mai faimoase si populare insule grecesti, atragand in fiecare an numerosi turisti.

Renumita pentru atmosfera cosmopolita, viata de noapte intensa si diversificata, Mykonos este comparata adesea cu Ibiza. Aici veti avea ocazia sa vedeti numeroase cladiri cubice varuite in alb, usi si ferestre albastre, biserici cu cupole albastre, strazi inguste pavate, balcoane cu flori, o atmosfera pitoreasca cat si unele dintre cele mai frumoase peisaje din Grecia.

Mykonos atrage ca un magnet celebritati din intrega lume, turisti cu o stare materiala foarte buna dar este si una din preferintele majoritatii grecilor. Adesea insula a inspirat artisti renumiti sa-i dedice lucrarile.

Capitala insulei, este orasul cu acelasi nume, Mykonos unde veti gasi alei inguste, arhitectura traditionala, case vopsite in alb, cu balcoane din lemn vopsite in albastru, trotuare si strazi comerciale pietruite, o multime de magazine care vand de la bijuterii si haine pana la arta populara.

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA