Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - SERBIA Inapoi
Descriere
Orasul Belgrad in sine, inca cicatrizat cu devastarile unui lung razboi civil, este laudat in ghidurile de calatorie in principal pentru viata sa de noapte vibranta, desi, fiind una dintre cele mai vechi capitale din Europa, are multe centre de interes pentru turisti.

Cei care cauta o vacanta de explorare in afara coordonatelor cunoscute vor gasi Serbia extrem de primitoare. Tara prezinta parcuri nationale frumoase, statiuni de spa si unele dintre cele mai bune statiuni de schi din Europa in timpul lunilor de iarna. Incluse in peisajul acestei tari verzi se afla pajistile alpine, padurile impenetrabile, pesterile stralucitoare din calcar, manastirile ascunse, lacurile montane, izvoarele termale si campuri cu ierburi salbatice.

Cu siguranta nu trebuie ratat in Serbia magnificul Parc National Djerdap, intinzandu-se pe malul drept al Dunarii intre Golubackigrad si barajul Sip. Cheile Djerdap reprezinta una dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din Europa. In timpul lunilor de iarna, cunoscatorii se indreapta spre autostrada Ibar, catre varfurile acoperite cu zapada din jurul satului Kopaonik, care isi dezvolta rapid o reputatie de cel mai bun, cel mai ieftin si cel mai confortabil oras-statiune de schi din Europa, ideal pentru incepatori si intermediari, prezentand de asemenea si spa-ul Josanicka Banja.
Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA