Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - ITALIA - Sestriere Inapoi
Descriere
Sestriere este principala statiune de schi din circuitul Via Lattea. Este statiunea situata la cea mai mare altitudine, din circuit: 2035 m. 
Localitatea Sestriere este inconjurata de muntii Sises, Banchetta si Fraiteve. Cel mai inalt punct este la 2823 m altitudine. Din cele 45 partii 5 sunt negre, 20 rosii si 20 albastre. Cea mai lunga partie este de 5 km. 
Este statiunia campionilor, dar nu numai! Schiorii de orice nivel de pregatire gasesc partii satisfacatoare. Partiile sunt cu dispunere de N-V, deci asigura zapada naturala.
Cea mai renumita partie este partia nocturna „Giovanni Alberto Agnelli”. Schiorii intermediari pot alege dintre partii, iar cei aventurosi pot incearca si heliskiing. Avansatii pot alege ascensiunea catre Motta, punctul cel mai inalt si cel mai abrupt din Vialattea sau pot incerca coborarea pe partia de Cupa Mondiala „Kandahar”. 
Snowboarderii agreaza partiile cu siguranta mare de zapada naturala, dar prezenta teleschiurilor poate crea probleme incepatorilor. Pentru schi fond sunt asigurate 10 km de piste, mult mai usoare.
Desi partiile nu sunt aglomerate in timpul saptamanii, situatia se schimba drastic in weekend, cand statiunea este asaltata de schiorii din Milano si Torino. 
Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA