Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - GERMANIA - Stuttgart Inapoi
Descriere

Stuttgart este capitala landului Baden-Württemberg si are o populatie de 590.00 de locuitori. Este un oras foarte bogat si nu numai datorita resedintei firmelor Mercedes si Porche dar si datorita instoriei care acest oras o poarta in spate.

Carl Eugen de Würtemberg a lasat un urma ultima resedinta in stil baroc din Germania  Neues Schlos construit intre anii 1744-1793).A fost construit de catre un arhitecht italian,Leopodo matteo Retti.

Schloss Solitude se afla in padurea din vestul Stuttgartului si a fost consruit tot de Herzog Carl Eugen care era o resedinta de vinatoare si relaxare a lui departe de tumultul orasului. Palatul este construit in stil rococo de catre Friedrich Weyhing,Philipe de la Guepiere si Reinhold
Ferdinand Heinrich Fischer intre anii 1764-1775. Palaul este conectat de catre o starda lunga de 12 km cu resedinta din Ludwigsburg a aceluiasi herzog.

In inima orasului se afla Muzeul de arta. A fost deschis publicului la 5 martie 2005. Spectaculoasa constructie a fost realizata de catre o firma de arhitectura din Berlin (Hascher und Jehle). Pe o suprafata de 5000 m patrati puteti intilni nenumarate opere de arta renumite . Colectia de baza a muzeului fiind donata de catre graful Silvio della valle di Casanova.

Centrul orasului este definit de strada Konigstrasse unde gasiti o vasta varietate de magazine si galerii. Deasemenea iubitorii de arta nu trebuie sa rateze un spectacol la opera din Stuttgart care are o istorie renumita in privinta operei si baletului.

Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA