Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
1 MAI
EARLY BOOKING VARA
PASTE
Catalog tematic
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Catalog exotic si deluxe
Africa
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Africa - TANZANIA si ARHIPELAGUL ZANZIBAR Inapoi
Descriere
Parte a Arhipelagului cu acelasi nume din Oceanul Indian, Zanzibar se afla la circa 25 km distanta de tarmul Africii. Arhipelagul contine numeroase mici insule cele mai mari fiind Zanzibar (Unguja) si Pemba. Farmecul Zanzibarului este dat deopotriva de istoria fascinanta, de mirodeniile exotice, de plajele cu nisip alb si de locuitorii ospitalieri. Plajele fine cu nisipuri albe, scaldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian sunt adevarate oaze de liniste, intrerupte doar de sate pescaresti pitoresti, unde oamenii duc o viata traditionala simpla, nealterata de civilizatie.
Sunt peste 30 de plaje in Zanzibar cu resorturi dintre cele mai diverse, de la cele amenajate in stil traditional african pana la resorturi luxuriante, amenajate in cel mai clasic stil european, care cu siguranta vor satisface toate gusturile. In toate resorturile se pot aborda activitati dintre cele mai diverse, de la sporturi nautice: surfing, diving, ski nautic, snorkeling, pana la sauna, masaje si tratamente de frumusete in spa-urile exotice ale resorturilor.

Cum se ajunge in Zanzibar

Cel mai usor puteti ajunge in Zanzibar via Dubai cu compania Fly Dubai Pe Zborurile Fly Dubai se accepta bagaj de mana 7 kg si bagaj de cala 20 kg. Pana la Dubai, sunt mai multe zboruri directe saptamanal, din orase precum Cluj, Bucuresti, Belgrad, Budapesta.

Cum se ajunge inTanzania

Nu exista zboruri directe spre Tanzania, așa că trebuie să alegeți o conexiune prin Europa sau Orientul Apropiat. Tanzania are trei aeroporturi internaționale, deservite de multe companii aeriene (precum KLM, Air France, Qatar Airways, Turkish Airlines etc.): Kilimanjaro (care deservește zona de safari), Zanzibar (pentru zona de plajă) și Dar-es-Salaam (capitala).
Citeşte mai mult
Tip de masa:
Confort:
Tip hotel:
Sortare dupa:
Pret:
Recomandarea noastra