Timisoara |  Tel/fax: +40 (0) 256 457457, 256 293060  |  Mobil: +40 0762 24 24 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro   | Vizitati-ne pe   
Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430470 | Mobil: +40 0729 03 83 36 | E-mail: office@mondial-holiday.ro

Rezervari on-line
Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
CHARTER TURCIA VARA 2016
CRACIUN 2015
EARLY BOOKING VARA 2016
EVENIMENTE RECOMANDATE
OFERTE SPECIALE
PIETE DE CRACIUN
SCHI 2015-2016
SCHI sejur skipass inclus
Catalog tematic
City Break
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Sejururi
Senior Voyage
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
Asia
Insulele Caraibilor
Insulele Pacificului
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Info asigurari de calatorie Inapoi

 

Indiferent de tipul de călătorie pe care o planificaţi, va recomandam incheierea unei asigurari storno respectiv unei asigurari medicale deoarece pretul unei asigurări este foarte mic comparativ cu posibilele pierderi financiare.

 
Asigurarea storno va protejeaza pana in momentul iesirii din tara, in cazul in care sunteti obligati sa renuntati la calatorie din motive intemeiate precum boala, accident, deces, devastarea locuintei, furtul documentelor, etc.
La acest tip de asigurare, o protecţie totală se acordă numai dacă încheierea asigurării a fost facută odată cu rezervarea călătoriei.
 
 
Asigurarea medicala vă protejează în timpul călătoriei, de eventualele pierderi financiare, în urma unei îmbolnăviri sau accident.
Recomandarea noastra este sa nu neglijati aceste tipuri de asigurari, deoarece un caz medical de urgenţă în timpul călătoriei poate avea costuri foarte ridicate.
 Incheierea unei asigurări de călătorie fără asigurare storno inclusa, poate fi încheiată până la 1 zi înainte de începerea acesteia.
 
Partenerii nostri Mondial Assistance, parte a grupului Allianz si Generali Asigurari ofera o gama completa de produse fie ca este vorba despre calatorii in scop turistic, de afaceri sau practicarea unor sporturi extreme.
 
 
MONDIAL ASSISTANCE

Rezervati-va asigurarea medicala on-line simplu si rapid.

Conditii generale de asigurare

TRAVEL
Polita de asigurare, incluzand atat riscul de anulare a  calatoriei, precum si asigurare medicala pentru calatorii in strainatate
CLASIC
Polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate

 Detalierea serviciilor
 BULGARIA  Polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate cu valabilitate doar pentru Bulgaria
 Detalierea serviciilor


PREMIUM
Polita de asigurare medicala completa pentru calatorii in strainatate, incluzand si intreruperea calatoriei
Detalierea serviciilor

STORNO
Polita de asigurare privind riscul de anulare a calatoriei pentru pachete turistice desfasurate pe teritoriul Romaniei sau in strainatate
 Detalierea serviciilor
 
WINTERSPORTS
Polita de asigurare medicala completa pentru calatorii in strainatate, incluzand si asigurare de schi, respectiv intreruperea calatoriei  Detalierea serviciilor


 AUTO ASISTENTA
Polita de asigurare auto in caz de accident, pana sau furtul autovehiculului. Asigurarea este valabila doar in cazul in care vechimea autovehiculului nu depaseste 10 ani.

 Detalierea serviciilor

 MULTI TRIP+ AUTOASISTENTA+ STORNO
Polita de asigurare anuala complexa, incluzand atat riscul de anulare a  calatoriei, precum si asigurare medicala pentru calatorii in strainatate si autoasistenta
 Detalierea serviciilorGENERALI ASIGURARI

Pentru tarife si rezervari, va rugam sa ne contactati .

 
TURIST
Polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate in caz de accident sau imbolnavire
 
TURIST PLUS PREMIUM
Polita de asigurare complexa, incluzand atat riscul de anulare a  calatoriei, precum si asigurare medicala pentru calatorii in strainatate
EXTREME ADVENTURE
Polita de asigurare medicala, valabila in cazul practicarii unui sport extrem pe teritoriul tarii sau in strainatate
 STUDII Polita de asigurare medicala, valabila pentru calatorii in strainatate, avand scopul: studii, cercetare stiintifica, specializare profesionala teoretica, schimb de experienta. Polita de asigurare se emite pentru minim 3 si maxim 365 de zile. Varsta maxima permisa este de 60 ani impliniti. Tarife de asigurare

Conditiile de asigurare
 
 
Sfaturi utile
Când călătoriţi, unele lucruri sunt în afara controlului dumneavoastră, dar sunt mulţi paşi pe care îi puteţi face pentru a rămâne în condiţii de siguranţă şi pentru a păstra călătoria dvs. pe drumul cel bun.
 • Dacă urmează sa zburaţi, ajungeţi la aeroport cu cel puţin 90 de minute înainte de un zbor intern, şi două-trei ore înainte de un zbor internaţional. Fiţi conştient de orice alertă de călătorie sau avertismente de la Ministerul Afacerilor Externe.
 • Aduceţi  fotocopii ale documentelor importante, inclusiv a paşaportului şi prescripţiilor medicale, astfel vă va fi mai uşor să le înlocuiţi, dacă acestea sunt pierdute.
 • Păstraţi medicamentele prescrise în ambalajul original, marcat.
 • Utilizaţi etichete de bagaje şi acoperiţi-le, completaţi adresa de la serviciu, mai degrabă decât adresa de domiciliu.
 • În cazul în care călătoriţi cu copii, aduceţi o fotografie recentă a fiecărui copil şi stocaţi-le pe telefonul mobil, dacă este posibil.
 • Lăsaţi obiecte de valoare, cum ar fi bijuterii scumpe, la domiciliu.
 • Păstraţi banii, cardurile de credit şi paşaportul într-un ambalaj sau pungă de bani si păstraţi-le in interiorul hainelor dvs. De asemenea, să fiţi discret şi nu expuneţi sume mari de bani (sau paşaport) în public.
 • Fiţi prudenţi la hoţii de buzunare. Aceştia lucrează de cele mai multe ori în echipe; unul sau mai mulţi oameni vă vor distrage atenţia, în timp ce un altul fură obiecte de valoare.
 • Familiarizaţi-vă cu legile care guvernează regiunea sau ţara unde vă aflaţi.
 • Dacă nu vorbiţi limba locală, invaţaţi cateva fraze cheie, în cazul în care aveţi nevoie de asistenţă.
 • Nu mergeţi în zone nefamiliare pe timp de noapte, nu acceptaţi plimbări in taxiuri nemarcate şi nu acceptaţi pachete cu conţinut necunoscut.

 

Recomandarea noastraTarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
ITALIA BULGARIA EGIPT INDONEZIA/BALI INSULELE CAPULUI VERDE
MALDIVE TURCIA GRECIA SPANIA PORTUGALIA