Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Detox
Catalog exotic si deluxe
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
America Centrala si de Sud Inapoi
Descriere

 Cu tari care imbina mai multe forme de relief, unde nu te vei plictisi niciodata, America Latina este plina de minunatii.In Chile exista posibilitatea de a face schi si plaja in aceeasi zi. In Brazilia se tine Carnavalul de la Rio, gasesti plaje exotice si peisaje unice in lume. Mexicul cuprinde culturile stravechi ca cea maiasa, azteca, olmeca, zapoteca dar si culturile post-hispanice; aici gasesti artizanate si o populatie indigena care pastreaza istoria si traditiile. Panama, cu plaje de nisip alb, paduri tropicale si insule salbatice. Venezuela padurea amazoniana, savana si cea mai mare cascada din lume - Cascada Angel, si multe altele.

Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra