Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2021
OFERTE SPECIALE
REVELION
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Azore
Europa
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Asia - THAILANDA Inapoi
Descriere

Thailanda are o cultura bogata si colorata si multe monumente exotice si plaje uimitoare, care atrag milioane de vizitatori in fiecare an, de la cei cu buget minim pana la cei care isi permit sa se rasfete in lux. Tara este deseori numita si "taramul zambetelor", deoarece aici exista mai multi oameni zambitori decat in oricare alta parte a lumii.

Thailanda (cunoscuta si ca Siam), este tara oamenilor liber (thai inseamna liber). O intindere spectaculoasa de la muntii si junglele din nord, la campiile de orez din centru sau plajele cu nisip fin si alb din sus sau din insule. Thailanda impresioneaza prin multitudinea de temple si palate budiste prin ospitalitatea oamenilor, specifica Asiei, sau prin arta culinara de exceptie (de la street food, la taitei si inclusiv la bucataria exotica formata din insecte).

Cel mai important aeroport este Bangkok, aici aterizeaza cele mai multe curse internationale: Turkish Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Qatar, Emirates, Etihad.etc Pe aeroporturile din statiunile principale: Phuket/Chiang Mai/Krabi/Koh Samui puteti ajunge atat cu zboruri interne nationale, dar si cu anumite companii de nivelul Qatar/Turkish.

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA MADAGASCAR SEYCHELLES MAURITIUS
TUNISIA MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM