Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
1 MAI
EARLY BOOKING VARA
PASTE
Catalog tematic
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Catalog exotic si deluxe
Africa
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Asia - THAILANDA Inapoi
Descriere

Thailanda are o cultura bogata si colorata si multe monumente exotice si plaje uimitoare, care atrag milioane de vizitatori in fiecare an, de la cei cu buget minim pana la cei care isi permit sa se rasfete in lux. Tara este deseori numita si "taramul zambetelor", deoarece aici exista mai multi oameni zambitori decat in oricare alta parte a lumii.

Thailanda (cunoscuta si ca Siam), este tara oamenilor liber (thai inseamna liber). O intindere spectaculoasa de la muntii si junglele din nord, la campiile de orez din centru sau plajele cu nisip fin si alb din sus sau din insule. Thailanda impresioneaza prin multitudinea de temple si palate budiste prin ospitalitatea oamenilor, specifica Asiei, sau prin arta culinara de exceptie (de la street food, la taitei si inclusiv la bucataria exotica formata din insecte).

Cel mai important aeroport este Bangkok, aici aterizeaza cele mai multe curse internationale: Turkish Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Qatar, Emirates, Etihad.etc Pe aeroporturile din statiunile principale: Phuket/Chiang Mai/Krabi/Koh Samui puteti ajunge atat cu zboruri interne nationale, dar si cu anumite companii de nivelul Qatar/Turkish.

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Recomandarea noastra