Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
CRACIUN
EARLY BOOKING VARA
OFERTE SPECIALE
REVELION
Catalog tematic
Croaziere
Detox
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Europa
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Oceanul Indian - MALDIVE Inapoi
Descriere

Maldive este o țară insulară din Oceanul Indian, formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.
Religia principală este islamul, însă resorturile de pe insule sunt foarte relaxate în privința codului de vestimentație. Pentru a vizita capitala Male sau alte insule ale localnicilor este recomandată o îmbrăcăminte modestă sau cel puțin umerii și coapsele să fie acoperite.
Limba oficiala este dhivehi, însă datorită dezvoltării turismului se vorbesc și engleză, franceză, germană, italiană și japoneză.
Moneda oficială este Rufiyaa (MVR), 1 USD=15 MVR; 1 euro= 17 MVR. Recomandăm utilizarea dolarilor americani pentru schimburile valutare. De asemenea puteți plati in USD la marea majoritate a magazinelor, dar veți primi restul în rufiyaa. 
Principalul aeroport al țării se află la
la aproximativ 5 km de capitala Male, Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir Male, situat la și oferă conexiuni din România. Unele hoteluri oferă accesla lounge-ul aeroportului. Lounge-ul servește ca sală de aștepare pentru transfer și oferă spațiu de relaxare, băuturi, gustări gratuite etc.
Transferul de la aeroport către hotel se poate realiza cu barca rapidă și/sau hidroavionul, în funcție de distanța de la aeroport la resort. 

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Plecare:
Tip de masa:
Confort:
Tip hotel:
Sortare dupa:
Pret:
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
BULGARIA EGIPT SRI LANKA SEYCHELLES MAURITIUS
TUNISIA MALDIVE DUBAI TURCIA Zakynthos