Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Orientul Mijlociu - TURCIA - Antalya Inapoi
Descriere

ANTALYA a constituit dintotdeauna o atracţie tentantă, cu nisipurile sale fine şi apele cristaline, o destinaţie de vacanţă ce sădeşte în inima turistului un sentiment unic de încântare şi deliciu.Antalya este unul dintre marile oraşe ale Turciei situat la Marea Mediterană. Chiar dacă cele mai frumoase sunt împrejurimile, Antalya rămâne totuşi un încântător oraş turistic demn de a fi vizitat.
În Antalya Munţii Taurului coboară direct înspre apele limpezi ale mării ce formează o neregulată linie de coastă. Regiunea, scăldată de razele soarelui 300 de zile pe an, este un paradis al băilor de soare, al sporturilor acvatice şi al înnotului.

 


Dacă vii în Antalya în martie sau aprilie, dimineaţa poţi schia în munţi, iar după-amiaza poţi înota în apele calde ale Mediteranei. Clima regiunii este tipic mediteraneeană, caldă şi uscată vara, temperată şi ploioasă iarna.
Antalya şi împrejurimile sale sunt un important şi remarcabil centru turistic de pe Coasta Mediteraneeană.
În anii din urmă Golful Antalya, cu o linie de coastă de 200 km, cu golfuri şi grote, umplute de apele cristaline ale Mării Mediterane a devenit una dintre cele mai populare staţiuni turistice ale Turciei.
Câmpurile de pe coastă sunt acoperite de plantaţii de bananieri şi de livezi de citrice, precum şi de păduri de pini şi palmieri.
Antalya este de asemenea unul dintre cele mai importante centre de artă şi cultură, fiind animată de variate activităţi culturale ca: Festivalul de Artă şi Film, Festivalul de Bijuterii, etc.
Zona portului rămâne însă, fără îndoială, cea mai interesantă parte a oraşului.
Regiunea scaldata in raze de soare pentru 300 de zile pe an este un paradis pentru baile de soare, inot si activitatii sportive ca: surfing, scki pe apa, navigat, alpinism si multe altele.
Coasta Turceasca este capitala turismului in Turcia. Este dotata cu hotelurii de lux cat si cu locuri de cazare pe care si le poate permite orice turist. Ospitalitatea oamenilor din Antalya iti face vacanta confortabila si distractiva.

Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA