Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
1 MAI
EARLY BOOKING VARA
PASTE
Catalog tematic
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Catalog exotic si deluxe
Africa
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Australia si Noua Zeelanda Inapoi
Descriere

Australia, continentul insula este situat in sud-estul Asiei si formeaza cu insula Tazmania Grupul de insule ale Australiei. Continentul este invecinat la nord cu Marea Timor, Marea Arafura si Stramtoarea Torres. La est de Marea Corali si Marea Tasman; la sud stramtoarea Bass si Oceanul Indian; la vest Oceanul Indian. Comunitatea de insule se extinde 4000 de km de la est la vest si 3700 km de la sud la nord. Suprafata totala a Australiei este de 7,686,850 km?, fiind unul din cela mai mici continente, dar fiind a sasea tara din luma ca si teritoriu. Capitala Australiei este Canberra, iar cel mai mare oras este Sydney, amandoua fiind situate in sud.

Noua Zeelanda: Separarea tarii de alte continente acum mai mult de 100 milioane de ani a permis multor specii sa supravietuiasca si sa se dezvolte in izolare. Complementar variatiei de animale si plante, exista si mari variatii de relief. Intr-o excursie de cateva zile cu masina puteti vedea de la munti pana la plaje, paduri tropicale luxuriante, ghetari, fiorduri si vulcani activi.

Cel mai mare si mai cosmopolitan oras din Noua Zeelanda, Auckland, este un punct excelent din care sa porniti in explorarea nordului tarii. Cunoscut si ca „Orasul velelor” datorita numeroaselor iahturi, plajelor frumoase si a portului, Auckland este in centrul atentiei in timpul verii. Capitala Wellington se afla la capatul sudic al Insulei de Nord. Din ce in ce mai multi localnici numesc orasul „Wellywood”, datorita succesului pe care l-a avut directorul de film Peter Jackson cu trilogia Stapanul Inelelor. Prin acest oras trec deseori vedetele internationale ale cinematografiei. Capitala se mai lauda cu orchestra simfonica, Opera, cateva teatre, Ambasada Cinematografiei si muzeul national Te Papa. Exista si feriboturi care circula spre Insula de Sud.

Christchurch este cel mai mare oras din Insula de Sud, numit adesea „Orasul Gradina”. Este probabil cel mai european oras din Noua Zeelanda. De aici se pot organiza mai multe activitati, catararile in Muntii Cook fiind doar una dintre ele.
 

Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra