Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - BULGARIA Inapoi
Descriere
Bulgaria este o țară din Europa de Sud-Est. Se învecinează cu România la nord, Serbia și Macedonia la vest, Grecia și Turcia la sud, iar la est are ieșire la Marea Neagră.
Statiunile din Bulgaria imbina in mod fericit vacanta activa cu cea de relaxare , au facilitati pentru familii cu copii si oaze de liniste pentru luni de miere , au inteles dorinta de distractie a tinerilor si nevoia de odihna a oamenilor de afaceri .

Pentru familii cu copii gasim resorturi gandite pentru linistea parintilor si bucuria celor mici. Camere familiale in care copii pana la 12 ani se cazeaza gratuit , piscine pentru adulti si copii , topogane , aqua

 

parcuri , locuri de joaca , locuri special amenajate pentru servit masa , cluburi de copii . Recomandare Laguna :...

Hoteluri luxoase si exclusiviste , recunoscute pe plan international , satisfac cei mai exigenti turisti . Resorturi construite in zone impadurite, ofera liniste , relaxare si ozon celor care doresc sa fuga de agitatia concediului la mare . Aparthoteluri cu dormitoare spatioase , amplasate pe litoralul marii ,amintesc turistului de confortul caminului si-i ofera libertatea de a exlora gusturile restaurantelor locale . Hoteluri mici , cochete , fara pretentii de vendete isi ofera serviciile celor care au decis ca bugetul lor de vacanta este limitat. Pentru tinerii dornici de distractie gasim cluburi , discoteci , terase cu muzica life , parcuri de distractie , sporturi aquatice .

 

Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA