Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
1 MAI
EARLY BOOKING VARA
PASTE
Catalog tematic
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Catalog exotic si deluxe
Africa
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Sejururi - Vacante cu avionul - EGIPT Inapoi
Descriere

Egipt este o țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Fâșia Gaza, de Israel, de Golful Aqaba (prin intermediul căruia are contact cu Iordania și cu Arabia Saudită) și de Marea Roșie, la sud de Sudan iar la vest de Libia.

Peste 90% din suprafata este desert. Delta Nilului se largeste pana la aproximativ 250 km. Desertul de Vest este un podis jos cu o inaltime medie de 200 m. Este stancos, dar exista fasii de dune de nisip. Depresiunile Qattara, Farafra si Dakhla au devenit oaze. Desertul de Est este strabatut de numeroase vai uscate si vai de rauri secate. Desertul de Est se inalta spre Muntii.

Marea Rosie, cu un maxim de 2.187 m la Gebel Shayib el Banat. Peninsula Sinai din nord este un podis de calcar iar sudul Sinaiului este muntos, incluzand cel mai inalt varf al Egiptului de 2.637 m in Gebel Katherina.

Citeşte mai mult
Egipt, Mondial Holiday
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra