Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
City Break - City Break cu avionul - LISABONA Inapoi
Descriere

Lisabona, capitala si cel mai mare oras al Portugaliei este situata pe coasta de vest a tarii, la oceanul Atlantic, fiind totodata cel mai vestic oras-capitala din Europa. Orasul are un climat meriteraneean, influentat de pozitia sa la ocean, avand zile insorite pe tot parcursul anului. Verile sunt calde si uscate, cu temperaturi medii de 26 - 29 grade Celsius, scazand pana la 18 grade pe timpul noptii, iar iernile sunt ploiase si reci, cu temperaturi ce variaza intre 6 si 18 grade Celsius.
Lisabona este un amalgam arhitectural, intalnindu-se constructii cu influente apartinand diferitor stiluri: romanic, gotic, baroc, portughez traditional, modernist si post modernist. In afara de plimbarile pe bulevardele largi, Avenida da Liberdade, Avenida Fontes Pereira de Melo, Avenida Almirante Reis sau Avenida Republica, poti opta pentru un tur al muzeelor, poti alege o plimbare in centrul orasului, zona construita in urma cutremurului din 1755, parte a UNESCO World Heritage, centrul vechi - Alfama sau zona noua, Chiadi, unde exista nenumarate restaurante, baruri si cafenele. Pentru cei dornici de distractie, Barrio Alto este zona cea mai potrivita, aici fiind concentrata viata de noapte a orasului. Daca alegi sa vizitezi Lisabona in luna iunie, poti lua parte la spectacolele organizate cu ocazia zilei orasului (13 iunie, St Anton's Day). Pe tot parcursul anului orasul este gazda mai multor festivaluri de film, moda, arta, expozitii si targuri.

Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA