Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - RUSIA Inapoi
Descriere
Rusia este cel mai mare stat european(si Global) cu capitala la Moscova si se intinde pe doua continente (Europa si Asia).Suprafata tarii este de 17.075.400 Km/2 si este constituita intr-o republica prezidiala.Tara are 89 de regiuni si o populatie de 144 milioane de locuitori.Limba vorbita este limba rusa pe linga care exista peste 100 de alte dialecte si limbi diferite.Moneda nationala este rubla divizata in 100 de kopeici.

In 1998 mai mult de 16 milioane de turisti au vizitat tara.Calatorii pe vase de-a lungul raului Volga si vizitarea manastirilor si bisericilor sunt doar cateva din punctele apreciate de turisti.Deasemenea vizite pe insula Kola pe care se prind la pescuit unele dintre cele mai mari exemplare de lacsi si pastravi dinlume.Exista si programe in cadrul carora puteti zbura cu avioane rusesti de lupta sau puteti conduce chiar dumneavoastra un panzer(tanc) din timpul celui de-al doilea razboi mondial.Cele mai vizitate orase sunt bineinteles capitala Moscova dupa care urmeaza orasul St.Petesburg .
Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA