Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - ELVETIA - Saas Fee Inapoi
Descriere
Numita si „Perla Alpilor”, regiunea de schi Saas-Fee este situata la altitudinea de 1800 - 3600 m. Datorita altitudinii mari sezonul de iarna este lunga, bogata in zapada, dureaza din inceputul lunii noiembrie, pana la sfarsitul lunii mai.
Este dotata cu 25 de lifturi, 3 gondole, 4 tramvaie, 2 telescaune si 17 lifturi la suprafata. Pe ghetar se gasesc toate categoriile de partii, iar partia neagra de langa teleschiurile Mittelallalin este recomandata schiorilor avansati, carora le plac partiile rapide. Cea mai lunga partie are o lungime de 14 km si parcurge o diferenta de nivel de 1778 m. Telecabina “Alpin Express” te urca din statiune pana la altitudinea de trei mii de metri. Mai sus, pana la 3500 de metri, se continua calatoria cu “Metro Alpin”, un tren care circula pe sub ghetar.
Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA