Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Asia - SINGAPORE Inapoi
Descriere

Se poate spune ca Singapore este una dintre cele mai stabile societati ale Asiei. Grupurile multi rasiale, multi religioase si pluri lingviste sunt unite de efortul comun de a pastra Singapore o tara prospera. Singapore modern este un oras de beton, sticla, autostrazi si centre comerciale. Pe stradutele aglomerate din Chinatown prezicatorii, caligrafii si preotii templelor inca fac parte din viata de zi cu zi. In Little India puteti cumpara cel mai bun material pentru sari, condimente proaspat macinate sau un tablou cu zeul hindus preferat. In micile magazine din strazile arabe se aud cantecele din moscheea Sultanului din apropiere, la Esplanade va puteti delecta cu spectacole de talie mondiala, iar in cluburile cosmopolitane puteti asculta muzica cea mai noua.

Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA