Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA
Catalog tematic
Detox
Catalog exotic si deluxe
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Africa - TUNISIA Inapoi
Descriere

Tunisia este poarta de intrare in Africa, considerata chiar Europa Africii pentru aerul occidental. Din punct de vedere al suprafetei, e o tara mica, dar inglobeaza zone de desert si litoral cu nisip fin, dar si o multiculturalitate extrem de interesanta care si-a lasat amprenta asupra traiului oamenilor si bineinteles, al arhitecturii din tara. Sunt nu mai putin de 7 situri Unesco pe teritoriul Tunisiei si peste 1250 km de coasta cu nisip fin scaldat de Marea Mediterana.

In Tunisia se poate ajunge pe cele 3 aeroporturi principale: Tunis (capitala), Monastir, respectiv Hammamet, ultimele doua deservind zona de litoral. Turistii ajung in aceasta tara in preponderenta cu zboruri charter din principalele orase ale Romaniei, dar se poate ajunge si cu zboruri de linie: Air France, Turkish Airlines, Lufthansa + zborurile companiilor interne.

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra