Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
City Break - City Break cu avionul - ZURICH Inapoi
Descriere

Zurich, capitala cantonului omonim, este cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei, cu o populatie de 364.558 de locuitori (1.091.732 in zona metropolitana).

Zurich este considerat centrul financiar al lumii, dar si centru comercial si industrial; este paradisul cumparaturilor si Mecca Europei din punct de vedere cultural.

Orasul beneficiaza de luciul acvatic al Lacului Zurich, socotit cel mai limpede din Elvetia, cat si de apele raului Limmat, care il traverseaza.
Poate fi o experienta incantatoare sa vizitati Zurich-ul, deoarece cel mai mare oras din Elvetia are o multime de atractii si obiective turistice precum numeroase catedrale si muzee specializate in multe domenii, precum istoria, tehnologia, artele, jucariile si chiar un muzeu al cafelei. 
 
Activitatea pulsanta din Zurich se concentreaza pe Bahnhofstrasse, o strada lunga de 1200 metri (in cea mai mare parte pietonala), unde sunt concentrate multe restaurante, magazine, baruri, cladiri de patrimoniu din secolul al XIX-lea.
Citeşte mai mult
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA SEYCHELLES MAURITIUS TUNISIA
MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA